Költség kimélő ötletek

 2009.11.16. 13:31

Esküvői költségek  
Örömmel adjuk közre egyik látogatónk ötleteit, melyekkel megpróbálta csökkenteni az esküvő kiadásait.

1. Csökkentsd a létszámot!
150 vendég helyett próbálj meg 100 fő körül maradni.

10 koszorúslány helyett elegendő 2 is, öt fogás helyett elég három is.
2. Lazíts a kötöttségeken!
Csak a legszükségesebb és megengedhető formalitást tartsd meg.

A klasszikus ültetős vacsora helyett választhatod akár az alkalmi villásreggelit vagy az állófogadást. A limousin helyett kérd kölcsön a család legnagyobb autóját.
3. Nézz körül!
Varass elképzelésednek megfelelő ruhát, de maradj a realitások talaján. Egy jó varrónő csodákra képes. Spórolj ezeken a lépéseken, hogy jusson elegendő a vendéglátásra. Mérlegelj és számolj, melyik a jobb megoldás: egy hatalmas menyasszonyi torta megfelelő szeletszámmal, vagy több különböző sütemény kisebb menyasszonyi tortával.
4. Csináld magad!
Az esküvő ünnepélyessége azért ne menjen a garasoskodás kárára! A jó hangulat nem feltétlenül az elfogyasztott alkohol mennyiségének függvénye. Az itallapon szereplő termékek pénztárcához igazodjanak, a meghívók legyenek saját ötlet eredménye kézi gyártással - 100 meghívó házi készítéssel 5000 Ft-ból kihozható! A díszítéshez különböző méretű cserepes növényeket kölcsönözhetünk a család teraszairól!
További ötleteket meríthettek korábbi híreinkből.

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaujvaroseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr51529165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása